13 ianuarie 2015

Cum pot lua un credit online rapid?

Fiecare dintre noi ne intrebam la un moment dat: "mai, cum pot lua un credit online rapid?" Ei bine, raspunsul este: cat se poate de simplu!


Sunt multe institutii financiare nebancare care ofera bani rapid pe internet, trebuie doar sa cauti si vei gasi cu siguranta o oferta potrivita pentru nevoile tale. Daca insa vrei sa mergi la sigur, iti recomandam sa citesti acest articol pentru ca vei afla raspunul la intrebarea cum pot lua un credit online rapid in cativa pasi.

Mai intai de toate, trebuie sa te anuntam ca aceste institutii, numite si IFN-uri ofera solutii de finanatare pe termen scurt. Adica poti returna banii in maxim cateva luni. Cele mai multe practica o oferta de credit pana la salariu, despre care am discutat in urma cu ceva timp tot pe site-ul nostru. IFN-urile sunt inscrise la BNR, deci la Banca Nationala a Romaniei. De aici putem deduce ca totul se face legal, nu exista intermediari, iar costurile sunt cele prezentante initial. Mai precis, nu exista costuri ascunse la aceste credite rapide online.

Multe dintre IFN-uri nu percep comisioane, iar asta inseamna ca esti scutit de toate taxele pe care obisnuiai sa le platesti la banci. Spre exemplu, atunci cand apelezi la un IFN pentru un credit online rapid, nu trebuie sa platesti comision de administrare, comision de gestionare sau alte cateva astfel de comisioane care maresc costul total al imprumutului.

De asemenea, institutiile finanaciare nebancare iti ofera modalitatea prin care afli cum poti lua un credit online rapid cat mai simplu. Ce inseamna acest lucru? Pentru a aplica pentru o suma de bani, nu trebuie decat sa suni la numarul de telefon afisat pe site-ul fiecarei companii sau sa completezi un formular cu datele tale.

Imediat vei primi un raspuns. Vei afla cati bani poti lua, pe ce perioada, care sunt toate taxele, cat este valoarea dobanzii si cum poti returna ratele. Este important de precizat ca aceste credite online rapide de la IFN-uri sunt mai scumpe decat cele oferite de banci. De unde aceasta diferenta? Si noi ne-am intrebat la un moment dat si am aflat ca diferenta o face dobanda mult mai mare perceputa de IFN-uri.

Pana la urma, aceste institutii isi asuma un risc cand iti pun la dispozitie un credit online rapid si de aceea si dobanda este mai mare. Riscul se rezuma la faptul ca majoritatea institutiilor financiare nebancare nu percep garantii, iar procesul de recuperare a creantelor in caz de neplata la timp a ratelor este mai dificil.

Totusi, atunci cand doresti un credit online rapid, este bine sa te gandesti daca il poti plati la timp. In acest mod, te vei feri de supraindatorare, proces care iti poate afecta intreaga viata! Practic, cu cat dobanzile penalizatoare cresc, cu atat iti va fi mult mai greu sa scapi de datorii.

Cum pot lua un credit online rapid? Super simplu, aplici online la Provident, Ferratum, Forza Rossa, Cetelem, Extra Simplu si la alte astfel de institutii si astepti un raspuns. Cu siguranta vei fi contact imediat.