13 ianuarie 2015

Credit online pana la salariu

In ultimul timp, creditul online pana la salariu a devenit cea mai populara forma de finanatare. Cum putem lua un astfel de imprumut cat mai usor?
Cat costa? Care sunt ofertele cele mai bune? Vom afla impreuna in acest articol.

In 2015, sunt multe IFN-uri care ofera bani intr-un timp record. Cel putin, asa prezinta situatia pe site-urile lor. Viva Credit, spre exemplu, este o institutie financiara nebancara care iti pune la dispozitie un credit online pana la salariu in doar cateva ore. Acesta prezinta numeroase avantaje si este destinat in special persoanelor care au un venit mic.

De aceea, daca aplici la Viva Credit pentru un credit online pana la salariu, nu ai nevoie de niciun fel de garantie. Nu trebuie sa risti sa iti pui gaj casa, masina sau vreun alt bun. De altfel, totul este relativ simplu.

Intri pe site-ul companiei, pe care il gasesti foarte repede daca efectuezi o cautare pe Google, si completezi un formular cu nume, prenume si CNP si obtii chiar in aceeasi zi imprumutul mult dorit.

IFN-ul respectiv promite ca respecta confidentialitatea datelor, dar ce este cel mai important este faptul ca ofera bani si celor restantieri. Deci daca esti datornic, cu istoric negativ, inscris in Biroul de Credit de multa vreme sau recent, nu conteaza. Poti lua un credit online pana la salariu chiar si fara adeverinta de venit.

Iar ofertele din 2015 nu se opresc aici, un imprumut urgent pana la salariu il ofera si compania Extra Simplu, de la care poti lua chiar si 2.000 lei intr-un timp super scurt. Ai nevoie de un cont bancar pentru ca banii sa fie trimisi in contul tau imediat. Si bineinteles, de un buletin, act care se cere la orice institutie, inclusiv la banci.

Aceste credite online pana la salariu se returneaza de obicei intr-un termen de maxim 45 zile, fara ca tu sa platesti alte comisioane sau taxe ascunse. Este foarte important sa nu intarzii, deoarece vei plati anumite procente de penalizare.

De asemenea, bine de stiut, creditul pana la salariu online este destinat de obicei nevoilor care nu suporta amanare. Nu te indatora inutil si cu siguranta totul va fi cum ai preconizat!