21 ianuarie 2015

Credit rapid cu venit minim pe economie 2015

Multa lume se intreaba daca se poate lua un credit rapid cu venit minim pe economie 2015.

Ei bine, raspunsul este cat se poate de simplu: da, orice persoana care au un venit stabil poate aplica la un IFN in vederea obtinerii unui imprumut cu venit minim pe economie. Exista deja multe institutii financiare nebancare care promoveaza acest concept, iar printre ele enumeram Viva Credit, Ferratum, Telecredit, si de ce nu, chiar Provident.

Creditul cu venit minim pe economie 2015 se obtine usor, uneori solicitantul avand nevoie doar de buletin. In continuare, vom lua cateva exemple practice pentru a vedea cum poti aplica pentru o suma de bani urgent.

Spre exemplu, Viva Credit este IFN-ul care a adus pe piata din Romania conceptul de "credit pana la salariu". Probabil te intrebi in ce costa un astfel de imprumut. Creditul pana la salariu reprezinta un imprumut pe care trebuie sa il returnezi in maxim 35 de zile. Viva Credit ofera 1000 lei, o suma deloc de neglijat, mai ales atunci cand ai nevoie de bani si ai un salariu minim pe economie.

Bineinteles, in 2015 au aparut si alte IFN-uri care ofer bani pe termen scurt, iar printre companiile mai tinere amintim de Telecredit. Aceasta se lauda cu o procesare imediata, astfel ca aproape instant iti este aprobata si cererea de credit. Telecredit ofera prima data o suma de 500 lei, dupa care mai poti solicita imprumuturi nu mai mari de 1500 lei/aplicare. Perioada de rambursare numara 30 de zile. Ca si la Viva, pentru un astfel de credit rapid cu venit minim pe economie 2015 de la Telecredit, nu se percep garantii, comisioane sau taxe ascunse.

In general, imprumuturile de la IFN-uri se acorda online. Deja cele mai multe se extind numai pe acest segment, adica direct pe internet. Practic, ca si client, trebuie sa completezi un formular si in cel mai scurt timp banii sunt virati in contul tau.

De aceea, ca si la inceputul articolului, sustinem ideea ca este destul de usor sa iei un credit cu venit minim pe economie in 2015. Totusi, nu trebuie neglijate costurile. Speram ca stii deja ca nu trebuie sa te indatorezi peste masura, iar daca esti restantier, calculeaza-ti inainte foarte bine cheltuielile in functie de bugetul actual pentru a nu te indatora si mai mult.

Imprumuturile rapide de la IFN-uri au, dupa cum probabil ai aflat, o dobanda ridicata, asa ca inainte de a apela la o institutie financiara nebancara, mai poti trage o fuga pana la banca pentru a vedea ce sanse ti se ofera pentru un credit daca ai salariu minim pe economie in 2015.