6 februarie 2015

Credite online IFN fara multe acte

Institutiile financiare nebancare sunt cunoscute drept companii care ofera online credite fara multe acte. De aceea, tot mai multi romani au inceput sa se indrepte catre IFN-uri.
Procesul de acordare a unui imprumut online se realizeaza in doi timpi si trei miscari, iar ca si documente, nu ai nevoie de foarte multe.

La multe INF-uri nu ti se cere momentan decat o copie dupa buletin. Dupa ce datele tale personale au fost procesate, urmeaza sa iti fie virati banii intr-un cont bancar. Practic, ai nevoie doar de actul de identitate si de un cont deschis la oricare dintre bancile care activeaza in  Romania.

Este drept insa ca exista si IFN-uri online care nu iti vor oferi o suma de bani atata timp cat nu aduci si o adeverinta de venit sau un fluturas de salariu. In continuare vom discuta insa pe larg despre toate aceste institutii si despre actele de care ai nevoie pentru a lua un credit rapid in 2015.

Viva Credit

Luam ca prim exemplu institutia Viva Credit, cu sediul in Bucuresti. Aceasta ofera de la 100 si pana la 1.000 lei fara adeverinta de venit, deci ai la dispozitie un credit fara multe acte online.

Unde mai pui ca nu se solicita giranti, garantii si se accepta, de asemenea, fara nicio problema, persoanele din Biroul de Credit. Avand in vedere ca o multime de romani au ajuns rau platnici, Viva este o solutie destul de buna pentru ei.

Totodata, de mentionat ca la Viva Credit intregul proces are loc online, fara ca tu sa te deplasezi. Pur si simplu completezi un formular cu datele tale si imediat esti contactat pentru a ti se vira banii intr-un cont. Perioada de rambursare nu trebuie sa depaseasca 35 de zile.

Provident

Provident este un IFN care nu mai are nevoie de nicio prezentare. A ajuns foarte cunoscut datorita procesului rapid cu care acorda banii. Provident se incadreaza, de asemenea, in categoria institutiilor care ofera credite fara multe acte. Acest IFN iti pune la dispozitie, asadar, un imprumut de pana la 5.000 lei daca esti deja client existent, sau un imprumut de maxim 3.500 lei daca esti client nou.

La Provident ai nevoie insa de mai multe acte, iar in principiu vorbim de buletin, adeverinta de venit sau cupon de pensie, in functie de varsta, si de o factura platita la utilitati.

Poti solicita unui consultant sa se deplaseze direct la domiciliu, insa acest serviciu va mari foarte mult costul total al creditului, de aceea este recomandat sa alegi optiunea virarii sumei de bani cerute direct intr-un cont personal.

Extra Simplu

Extra Simplu se aseamana destul de mult cu Viva ca proces de acordare. Daca Viva are in portofoliu imprumutul pana la salariu, ei bine, Extra Simplu vine cu un credit fara multe acte, cu o valoare de pana la 2.000 lei. Te bucuri de dobanda fixa, proces de acordare in regim de urgenta si de o perioada de returnare de maxim 45 zile.

Asadar, de la Extra Simplu poti cere un credit online fara multe acte, iar cand spunem acest lucru ne referim doar la un buletin si la un cont bancar. Doar de aceste doua lucruri ai nevoie inainte de a completa cererea online.

Ca la orice alt IFN care isi respecta clientii, nu exista comisioane ascunse si nici alte taxe decat cele stipulate in contract.

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-urile acestor 3 companii care ofera credite fara multe acte.