2 septembrie 2014

Credite nebancare urgente online

Vrei un credit intr-un timp cat mai scurt sau cauti un imprumut care se ofera in conditii mai lejere, fara sa iti bati capul cu o multime de hartii, dupa care sa constati cu uimire ca dosarul tau nu a fost acceptat?

Institutiile financiare nebancare pluseaza si in 2014 cu oferte destul de bune atat pentru pensionari, cat si pentru angajatii. Daca ai un venit stabil, ai toate sansele sa obtii un credit urgent online. Cele mai multe IFN-uri pun la dispozitia clientilor si o platforma online sau de cele mai multe ori, un simplu formular prin intermediul caruia persoanele interesate afla un raspuns in mai putin de 24 ore.

Creditele obtinute prin institutii nebancare se pot utiliza pentru orice nevoie, indiferent ca vrei sa iti cumperi o noua masina, un apartament sau o casa, ori sa iti platesti o datorie care nu mai suporta amanare. De asemenea, apeland la un IFN cunoscut pui siguranta ta pe primul loc. Toate aceste institutii care functioneaza legal se afla in registrul Bancii Nationale.

Spre exemplu, daca ai nevoie de bani urgent si nu stii ce sa mai faci ca sa ii obtii, CashExpres.ro este compania care iti poate oferi suma ceruta fara sa semnezi zeci de acte si fara macar sa te deplasezi pentru a ridica banii. Un consultant financiar poate veni chiar la domiciliul tau, de unde va putea ulterior ridica si ratele.

Sumele disponibile pe care le poti lua de la CashExpres variaza intre 5.000 lei si 100.000 lei, in functie de venitul pe care il ai in acest moment. De asemenea, pentru a aplica trebuie sa ai minim 21 ani si maxim 69 ani. Daca ai un venit mult prea mic, poti aplica impreuna cu un prieten care sa joace rolul de codebitor, astfel incat venitul lui sa se asocieze cu al tau, rezultatul fiind posibilitatea acordarii unui imprumut mai mare direct in buzunarul tau.

Totodata, acest IFN online iti pune la dispozitie si o solutie de refinantare avantajoasa. Toate creditele au o durata de la 1 pana la 5 ani, practic acesta fiind si timpul in care poti returna ratele lunar. Acestea se platesc in lei si astfel tu nu esti afectat niciodata de variatiile cursului de schimb valutar.

Nu uita ca pentru a lua un credit nebancar urgent online este nevoie sa ai un venit constant si sa nu fii restantier. Este drept insa ca unele institutii ofera bani si celor rau-platnici, in functie de factorul de risc al acestora din urma.