27 august 2014

Credite nebancare Caras-Severin, imprumuturi avantajoase Resita

Credite nebancare oferite in Caras-Severin si in intreaga Romanie de o institutie financiara nebancara cu traditie in Romania. Contractele se fac imediat, astfel incat beneficiezi de un timp scurt de asteptare.
Imprumuturi rapide si avantajoase din punctul de vedere al dobanzii in Resita si in celelalte orase din Romania.

Pentru a beneficia de un credit nebancar urgent, trebuie sa stii inainte de toate de ce acte ai nevoie si modul prin care poti face o solicitare. De asemenea, trebuie mentionat ca la CashExpres orice aplicant poate lua sume de bani cuprinse intre 5.000 lei si 100.000 lei. Nu ai nevoie de garantii sau fideiusor. Raspunsul il primesti de la un consultant de vanzari imediat dupa ce ai completat un simplu formular online. Cei din Resita (judetul Caras-Severin), dar si toti cei care atesta ca au cetatenie romana si un venit stabil, pot aplica prin apasarea butonului de mai jos.

Iti vom cere cateva date care vor ramane confidentiale. Dorim sa analizam dosarul tau pe baza unui set minim de date furnizate de catre tine. Un consultant va analiza daca esti sau nu inscris in Biroul de Credit, iar mai apoi te va suna pentru a stabili impreuna cu tine suma de bani pe care o vei primi in cazul in care esti acceptat. Ratele raman mereu fixe, la fel si rata dobanzii.

Pentru a primi un imprumut avantajos in lei de la CashExpres, ai nevoie de adeverinta de venit in cazul in care esti salariat, dar si de copie dupa actul de identitate si o factura platita la utilitati. Daca esti pensionar din Caras-Severin, respectiv Resita, ai nevoie de copie dupa buletin, chitanta utilitati, dar si de decizia de pensionare impreuna cu cel mai recent talon de pensie. Persoanele fizice autorizate pot lua un credit nebancar in functie de venitul obtinut. In orice caz, fie ca esti salariat, pensionar sau PFA, vei avea nevoie de un venit stabil. De asemenea, trebuie sa stii ca doar cei cu varsta de minim 21 ani pot aplica, in timp ce maximul de varsta este de 69 ani. Se percepe un comision de administrare, un comision de analiza dosar, insa dobanda este avantajoasa: de la 9,90%. Daca doresti un imprumut de valoare mare, atunci poti aplica impreuna cu un co-platitor, astfel incat venitul sau sa se asocieze cu al tau.

Judetul Caras-Severin are in componenta urmatoarele orase: Resita, Caransebes, Bocsa, Oravita, Moldova Noua, Otelu Rosu, Anina si Baile Herculane, orase ale caror locuitori pot lua un credit nebancar rapid. De asemenea, trebuie precizate si judetele vecine eligibile: Timis, Hunedoara, Gorj si Mehedinti.