26 august 2014

Credite rapide care se obtin usor prin Credius

Cel mai recent pliant de la Credius, companie parte a unui grup de investitii american, ne anunta lansarea unui nout tip de imprumut, numit sugestiv "Creditul de Vara".
Acesta se adreseaza celor care si-au epuizat bugetele dupa vacanta, dar si profesorilor, medicilor si altor persoane revenite din concediu.

Respectiva institutie financiara se lauda cu o procedura usoara si rapida de acordare a oricarui imprumut, indiferent de valoare. Fie ca doresti sa aplici direct la sediul lor, ori online, nu trebuie decat sa completezi un formular cu suma ceruta. Un consultant va receptiona cererea ta si o va trimite spre analiza. In mai putin de o ora vei afla un raspuns.

Poti lua intre 400 lei si 25.000 lei daca aplici pentru un credit de nevoi personale Credius. In general, vei fi acceptat daca ai un venit de minim 400 lei si cetatenie romana. Pentru sume mai mari de 10.000 lei se solicita garant. Daca prezinti documente care sa ateste ca ai un venit, atunci rata dobanzii este destul de buna, numai 9% pe an. Se percepe de asemenea un comision de administrare lunar de 3,2%. Pentru un astfel de credit, fie ca esti profesor, medic sau persoana fizica, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 65 ani.

Exista insa o solutie si pentru cei care nu au adeverinta de venit, adica nu sunt angajati ori nu au o pensie. La fel ca si in cazul de mai sus, nu se percepe comision de analiza dosar, dar se percepe un comision de administrare lunar de 3,2% si o rata a dobanzii vizibil mai mare: 19,9%, insa trebuie luat in calcul si faptul ca o astfel de institutie financiara isi asuma un anumit risc acordand bani unor persoane care nu au un venit.

De asemenea, Credius ofera imprumuturi destul de usor si batranilor ce au peste 66 ani, dar care atesta ca au pensie. Conditiile sunt in mare aceleasi, se cere act de identitate, talon de pensie si decizia de pensionare in original. Rata dobanzii este de 9%/an si costul de administrare lunar este de 4,4%. Nu exista insa o limita de varsta.